Omplacering

 

Omplacering

 

Att omplacera ett djur gör dig inte till en dålig djurägare eller djurvän.

Snarare tvärtom. Inser du att tiden inte finns, att djuret inte trivs eller vad det nu kan vara så är det bättre att hitta ett nytt hem åt djuret.

Med det menar jag inte att djur är slit och släng varor.

 

Vi har i många år hjälpt till att omplacera djur och tycker det är en givande hobby.

 

Vill ni omplacera ett djur via oss så lämnas det här. Vi kan oftast inte hämta.

Med djuret lämnas även alla eventuella papper och mat för minst en veckas tid för att djuret ska slippa problem med magen pga hastiga foderbyten!

Ni får väldigt gärna skicka med bur och andra tillbehör också. Allt som ni inte har användning för tar vi tacksamt emot, här kommer det allra mesta förr eller senare till användning.

 

Vi tar en liten avgift för att ta emot era djur.

För de minsta smådjuren, som hamster, vill vi ha 50:-/st

För de lite större smådjuren, som kanin, vill vi ha 200:-/st

Katter och hundar diskuteras.

 

Kommer djuret utan bur tillkommer 100:-

 

Istället för att betala med pengar får ni väldigt gärna köpa med er mat, tillbehör eller strö istället. Fråga mig innan ni köper något så kan jag berätta vad som behövs mest just nu.

 

Kontakt med det nya hemmet

Vi lämnar inga garantier eller tar på oss något ansvar för att det gamla hemmet blir uppdaterade om hur djuret har det i det nya hemmet.

Vill man skicka med ett brev eller liknande till nya hemmet så får man det. Men vi blandar oss inte i och får du inget svar från nya hemmet är det inte vårt fel.

 

Vi garanterar att ert djur får ett jätte bra nytt hem, men vi kan inte garantera vidare kontakt! Vi kan naturligtvis själva meddela er att djuret har flyttat och hur det kommer att bo osv.

 

Vill du omplacera ett djur via oss? Maila till info@verra.se

 

Obs! Var ärliga när ni beskriver djuren, vi har möjlighet att ta emot djur med speciella behov också nämligen, men sånt är bra om vi får veta i förväg så att vi hinner planera och förbereda.

Kontakt

 

info@verra.se

Tel. 070-0471411

 

Eller PM via vår FB sida!

 

Vi finns i Mariefred!